Vi valgte JOWST!!

qEHTkOkzO2Pk_euve6QE3gLa93hBkKg8wy2Im1VmVIvQ

Som de fleste nordmenn sikkert allerede har fått med seg var det JOWST og Grab the Moment som tok seg seirende ut av gårsdagens MGP-finale her hjemme. Etter ti forskjellige bidrag i ganske så unike sceneshow, gikk fire videre til en gullfinale. Dette ble bestemt av internasjonal jury og telefonstemmer fra Norge, som telte halvparten hver. I gullfinalen stemte nordmenn ene og alene, og topp fire endte slik:

  1. JOWST – Grab the Moment
  2. AMMUNITION – WRECKING CREW
  3. Elin & The Woods – First Step in Faith /Oadjebasvuhtii
  4. Ulrikke – Places

Personlig var dette en topp finale, når mine to favoritter endte i toppen og vi sendte videre den jeg mener er den mest tidsriktige og kule låten. Hva mener du om årets norske bidrag? Vil vi klare å ta oss til finale i Eurovision med denne?

Reklamer

Tina Bekkholt

Tina, 23 år, opprettet Eurovision på norsk i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest studert Music Management ved Høgskolen i Hedmark.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s