Portugal ønsket Salvador og Luísa velkommen

2017-05-15_1343
Salvador postet selv dette bildet på Instagram etter de ankom flyplassen.

Portugal har aldri før vunnet Eurovision Song Contest, de har i det hele tatt aldri hatt noen suksess i konkurransen overhodet. Dette til tross for at de er av landene som har deltatt flest ganger. Landet er dermed snudd litt på hodet etter årets store seier, hvor Salvador Sobral tok hjem trofeet og konkurransen. Artisten selv ankom selvfølgelig med søsteren Luísa Sobral som også står bak låten. Begge to ser ganske overveldet ut der de nettopp har landet etter det som sikkert ble en lang natt med feiring og intervjuer. Og også i hjemlandet ventet en større pressekonferanse. Det er ikke bare bare å vinne verdens største musikkonkurranse!

Luísa, som vi kunne se gråte når seieren var et faktum lørdag kveld, klarte heller ikke holde tårene tilbake når dette synet møtte dem hjemme i Portugal. Hun skrev dette selv på Facebook, og la blant annet til at hun gledet seg til å en dag kunne fortelle sønnen sin at hun og onkel en gang hadde vunnet Eurovision.

Det er tydelig at de ser på seieren som en familiebegivenhet, for Luísa har tidligere uttalt at selve Eurovision-trofeet skulle gis til mor og far. Salvador synger og Luísa står bak låten, men det er tross alt mor og far som har skapt dem begge i utgangspunktet!

Vi gratulerer Sobral familien og Portugal nok en gang, og gleder oss til Lisboa 2018!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s