Om oss

Vi i Eurovision på norsk brenner for Eurovision Song Contest og alt som har med dette fantastiske univers å gjøre. Siden er opprettet for at vi skal kunne få dele vårt store engasjement og glede med alle andre nordmenn, og kanskje klare å fange noen nye fans på veien.

 

Tina Bekkholt
Tina, 23 år, opprettet Eurovision på norsk i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest studert Music Management ved Høgskolen i Hedmark.

Jesper Hjellnes
Jesper, 17 år, har fulgt med på Eurovision siden 2010, og har elsket det siden den gang. Han elsker det fordi han er glad i musikk, og synes konkurranseformatet i ESC er spennende og interessant å følge med på. Jesper har tidligere forsøkt seg på Eurovision-blogger, men dette er første gangen han skriver på en felles side isammen med andre.

Hanne Ramstad
I tjue-årene. Bosatt i OL-byen. Fulltidsstudent. Barnefri husmor. Skravlete kjæreste. Glemsk venninne. Irriterende søster. Småpussig datter. Lat entusiast. Skeptisk humorist og sjarmørinne på heltid. Eurofan siden 2003 og tidligere blogger for eurovisionnerd.blogg.no! Har også sansen for türkvizyon og lignende sangkonkurranser!

Reklamer