Om oss

Vi i Eurovision på norsk brenner for Eurovision Song Contest og alt som har med dette fantastiske univers å gjøre. Siden er opprettet for at vi skal kunne få dele vårt store engasjement og glede med alle andre nordmenn, og kanskje klare å fange noen nye fans på veien.

 

Tina Bekkholt
Tina, 25 år, opprettet Eurovision på norsk i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest studert Music Management ved Høgskolen i Hedmark.

Jesper Hjellnes
Jesper, 20 år, har fulgt med på Eurovision siden 2010, og har elsket det siden den gang. Han elsker det fordi han er glad i musikk, og synes konkurranseformatet i ESC er spennende og interessant å følge med på. Jesper har tidligere forsøkt seg på Eurovision-blogger, men dette er første gangen han skriver på en felles side isammen med andre.

Hanne R.
Sjarmørinne i tjue-årene. Er over gjennomsnittet glad i spennende kulturer, sirkus og earworms. Falt pladask for sin store kjærlighet, eurovision, i 2003. Har blogget om temaet på norsk tidligere på eurovisionnerd.blogg.no, men dette er første gangen hun deler lidenskapen i bloggform sammen med andre fans.

Reklamer